Carbon AIR² Jammer, raudoni

00113045-75
215,00 €
245,00 €
Su mokesčiais

Specifinė nuoroda

Dydis

 
Varžybinių kostiumų pristatymas vyksta per 1-2 savaites nuo išankstinio apmokėjimo.

 

Varžybiniai kostiumai nekeičiami ir atgal negrąžinami.
 
 „Arena Powerskin Carbon-AIR²“ tai patobulinta „Carbon Air“ versija, besiūle išore ir naujovišku 3 dalių pamušalu. Išorė pagaminta iš vientiso lengvos anglies technologijos audinio, kuris suaktyvina raumenų kompresiją, kai to reikia jūsų kūnui. Naujas pamušalo modelis padidina lankstumą ir judesio amplitudę. Išbandyta profesionalių plaukikų. Lengva nešioti ir patogu net ilgoms distancijoms. Lengvas, neprilygstamas, patirkite patobulintą hidrodinamiką, komfortą ir lankstumą. „Carbon-AIR²“ patobulina plaukimą.
FINA patvirtinta
,,Anglies pluošto audinys - patogi kompresija”
Integruotos horizontalios anglies pluošto juostos užsiblokuoja kritiniame ištempimo taške, kad būtų suspaustos pertemptos zonos, juosmens stabilumas ir galia ten, kur reikia.
Šios technologijos rezultatas - lengvesnė ,,Intelektualiosios kompresijos” forma, suteikianti komfortą lyg tai būtų antra oda.
NAUJA VIENTISO AUDINIO KONSTRUKCIJA - LYG ANTROS ODOS POJŪTIS
„Powerskin Carbon-Air2“ - pagamintas iš vientiso audinio, nesant daugybės siūlių, suteikia aukščiausią komfortą ir sugeria mažiau vandens, todėl sumažina tempimą ir padidina hidrodinaminį efektą, kuris padeda plaukikui lengviau plaukti vandeniu. Jį lengviau užsidėti, o atsidūręs ant kūno - jis jaučiamas tarsi antra oda.
NAUJAS PAMUŠALAS - DAUGIAU JUDĖJIMO LAISVĖS
Vidinis „Carbon-Air2“ pamušalas susideda iš 3 atskirų sluoksnių, kad būtų užtikrinta didesnė judėjimo laisvė. Sumažinamas klubų spaudimas ir pagerinamas lankstumas aplink klubų lenkiamuosius raumenis. Turėdami mažiau pamušalų tiek moterų, tiek vyrų kostiumai yra lengvesni ir sugeria mažiau vandens, todėl sumažėja pasipriešinimas ir pagerėja slydimas vandeniu.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų ekranų raiškos nustatymų, skirtinguose kompiuteriuose, telefonuose ar kituose įrenginiuose prekės spalva gali skirtis, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos.

Specifinė nuoroda

PANAŠŪS PRODUKTAI